Overheerlijke LACHTHERAPIE met Zuster Begonia

 

Afgelopen zondagmiddag 6 november,  was er eens een keer wat anders voor de bewoners van zorgcentrum Berkenstaete. Ditmaal geen uitstapje naar Dierenrijk of Edah Museum of zo.

 

Zuster Begonia kwam er namelijk op bezoek; het jongste zusje van Klivia, welbekend van Ja Zuster  Nee Zuster.

 

 

Vele bewoners samen met familie, vrijwilligers en gasten genoten deze middag, lekker binnen in het Atrium, van een cabaretesk liedjesprogramma.   

 

Zij deelde door middel van verhaal, humor en vele herkenbare liedjes haar avonturen, en die van haar vele zussen, met alle aanwezigen. Meezingen was gewoon toegestaan en stilzitten bijna onmogelijk.

Met een lach en een traan vermaakte menigeen zich kostelijk; er was veel herkenning en er werd veel gelachen,her en der werd er meegeklapt en gezongen, tambourijnen en sambaballen maakten het tot een ritmisch geheel.

 

Deze feestelijke bijeenkomst werd aangeboden, door de Vrienden van Berkenstaete in samenwerking met de dames van de Gasterij en Team Dagbesteding en Welzijn én werd mogelijk gemaakt door een gulle donatie van Familie A. Raaijmakers van Autocentrum Raaijmakers uit Son en Breugel.