Een “Sonnige” Bloemengroet,

voor alle bewoners EN medewerkers van Zorgcentrum Berkenstaete.

 

De afgelopen 14 maanden hebben de  Vrienden van Berkenstaete vanwege COVID 19 helaas niet veel van de gebruikelijke activiteiten voor de bewoners van Berkenstaete  kunnen organiseren.

Uitstapjes met een groep bewoners van het Zorgcentrum naar bijvoorbeeld Dierenrijk Nuenen of naar de Sonse Haven zaten er helaas niet in.

Voor de bewoners was het al die tijd – en is het nog steeds - een wel heel erg kleine wereld, en van “de bloemetjes buiten zetten” was in feite geen sprake.

 

Om onze warme betrokkenheid voor de bewoners te onderstrepen, werd er door de Vrienden het afgelopen jaar op verschillende momenten een leuke attentie verzorgd.

 

Net als in mei vorig jaar hebben de Vrienden van Berkenstaete afgelopen donderdag 20 mei – na de IJsheiligen én juist voor de Pinksterdagen- voor elke bewoner een fraaie, kleurrijke geranium bezorgd.

Ditmaal OOK voor al het (ver)zorgend personeel; van deze opsteker, met daarbij een leuke kaart, heeft iedereen lang en veel plezier, binnen of buiten op het eigen terras/balkon. 

De geraniums werden overhandigd door Jan Fremeijer, President van de Lionsclub Son en Breugel, aan mevrouw van Rooij en mevrouw en mevrouw Alkemade, in het bijzijn van Hermine Versantvoort van Team Dagbesteding.

Van de Vrienden Leny Achten, Hennij de Rooij en Elly Speetjens.

Nick Bolk was er met de fraaie bakfiets van Carrousel, leren(d) werken, ( een samenwerkingsverband tussen Stichting MeeDoen Werkt en SWZ Zonhove); die kwam zeer goed van pas voor het transport van de bloemen.

 

De Vrienden zijn voor alle activiteiten afhankelijk van bijdragen van trouwe donateurs en sponsoren.

 

Van de Lions Club Son en Breugel werd een mooie financiële bijdrage ontvangen voor deze speciale “Sonnige” bloemengroet.

We zijn de Lions zeer dankbaar voor het feit dat ze de bewoners en ook het personeel zo een warm hart toedragen!

 

De geraniums werden geleverd door Bloemsierkunst Le Soleil en de kleurrijke kaarten werden verzorgd door WensReclame.